Un Rugby Sant Cugat coratjós sucumbeix al líder, el Les Abelles, tot i plantar-li cara i sumar un punt de bonus


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat planta cara al líder amb coratge i passió però acaba caient (43-57) i trenca així una ratxa de tres victòries seguides al grup B de Divisió d'Honor B. El Les Abelles ha demostrat perquè és el millor conjunt fins ara de la categoria, sobretot gràcies al seu poder físic, però els santcugatencs han jugat de tu a tu, han sumat un punt de bonus ofensiu i fins i tot en podria haver sumat un altre de bonus defensiu. Tot plegat, en un partit que corresponia a la jornada 13 i que es va haver d'ajornar.

La ZEM de la Guinardea ha gaudit amb un partidàs de rugbi, elèctric, amb alta anotació per part de tots dos equips i amb un nivell de competitivitat que ha fet que el Les Abelles hagi suat de valent per definir el triomf. Els valencians han colpejat primer amb un assaig de Pablo Castellón, al qual se li ha sumat la transformació de Leibson, però el Rugby Sant Cugat ha contestat ràpidament, amb una marca de Cebrián i la transformació d'Otger.

De nou Leibson ha avançat el seu equip, en aquest cas amb un assaig que no ha estat completat amb la transformació, i el SantCu se n'ha beneficiat als següents compassos: un assaig de Dani Barranco i una transformació i un xut a pals d'Otger ha situat un avantatge momentani de cinc punts (17-12). Ara bé, a partir de llavors el Les Abelles ha fet un pas endavant i ha fet palès el seu poder, sobretot en l'apartat físic, i amb tres assajos i les seves respectives transformacions ha etzibat un parcial de 0 a 21 abans del descans (17-33).

A la segona part, un assaig matiner de Lapuente, amb transformació de Leibson, situava el 17 a 40, i quan pitjor ho tenia el CR Sant Cugat ha reaccionat: en un intercanvi de cops en forma d'assaig i transformació, els santcugatencs s'han anat apropant fins a situar-se nou per darrere gràcies a una marca d'Axel Serrano. Ja amb el punt de bonus ofensiu a la butxaca, l'equip ha buscat sumar també el defensiu, però no ha pogut culminar cap altra assaig ni aprofitar el xut a pals per escurçar la distància.

Així, Les Abelles ha acabat fent un últim assaig per situar el definitiu 43 a 57. Luis Soares ha reconegut el bon paper dels seus jugadors i el creixement de l'equip.

Luis Soares

Petits detalls fan que ens facin una o dues marques de més, però crec que hem fet un bon partit, hem plantat cara al líder.


El Rugby Sant Cugat és sisè a la classificació i la setmana que ve rep el Barbarians Calvià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.