El Rugby Sant Cugat suma un triomf important davant el Calvià per només un punt


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat ha sumat un triomf de mèrit

El Rugby Sant Cugat ha sumat un triomf de mèrit

El Club Rugby Sant Cugat ha superat aquest diumenge el Babarians Calvià per només un punt de diferència (28-27). En uns últims 20 minuts molt resolutius en atac, els santcugatencs han aconseguit remuntar un marcador que se'ls havia complicat i s'han desfet així del quart classificat per confirmar la bona dinàmica de joc i resultats. Quan només falten quatre jornades per finalitzar la lliga, el Rugby Sant Cugat és cinquè al grup B la Divisió d'Honor B.

El Calvià arribava a la Guinardera més necessitat de punts ja que lluita per arribar a la segona posició que dóna accés a la fase d'ascens. Els balears han pres la iniciativa i han arribat a tenir un avantatge de deu punts a la segona meitat (17-27). A partir de l'efectivitat ofensiva, els santcugatencs han remuntat el matx al tram final i han sumat també el punt de bonus ofensiu.

El jugador del Rugby Sant Cugat, Iñaki Berasategui, reconeix que no tenen massa al·licients en els últims compromisos de lliga.

Iñaki Berasategui

L'any no està per pensar en playoff ni en la part baixa de la taula. Només ens queda disfrutar i consolidar el sistema de joc.


La setmana que ve, els santcugatencs visiten el camp del Tecnidex Valencia.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.