El Rugby Sant Cugat espera allargar una setmana més la trajectòria ascendent davant el Tecnidex


  • Comparteix:

Imatge del partit d'anada

Imatge del partit d'anada

El Club Rugby Sant Cugat intentarà seguir amb el gran estat de forma de les últimes setmanes al camp del setè classificat del grup B de Divisió d'Honor B, el Tecnidex València, aquest dissabte a les quatre de la tarda. Els de Luis Soares han sumat quatre victòries en els últims cinc partits que han disputat, i només han caigut davant el totpoderós Les Abelles, a qui van esgarrapar un punt de bonus ofensiu.

El Rugby Sant Cugat vivia una complicada situació fa tant sols poc més d'un mes. L'equip sumava resultats inesperats i es veia a la part baixa de la classificació, una situació atípica els últims anys, i des de llavors ha girat la dinàmica com un mitjó. Poblenou, Santboiana B, Tatami i Calvià han caigut davant els santcugatencs, capaços de protagonitzar remuntades i de competir amb solvència en moments tensos de matx.

Les Abelles es va endur el triomf de la Guinardera però no sense suar, i tot plegat ha fet que el Rugby Sant Cugat sigui a hores d'ara cinquè, lluny dels tres primers però en trajectòria ascendent. El seu rival aquest dissabte serà un Tecnidex València que han guanyat els dos últims partits amb comoditat, que és setè i que té cinc punts menys que els de Soares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.