Pol Pla i la selecció espanyola de rugbi a 7 afronta la cinquena prova de les Sèries Mundials


  • Comparteix:

Pol Pla, en una acció d'un partit / Font: Ferugby.es

Pol Pla, en una acció d'un partit / Font: Ferugby.es

El santcugatenc Pol Pla, membre de la selecció espanyola de rugbi a 7, inicia aquest divendres la participació a la cinquena prova de les Sèries Mundials. La competició s'atura a Las Vegas, després de quatre cites en què la selecció estatal ha sumat 16 punts, rendiment que els situa a la penúltima posició. Pla i els seus companys han quedat enquadrats al grup C amb Austràlia, Samoa i els amfitrions, els Estats Units.

Espanya arriba a l'equador de les Sèries Mundials 2017-18 amb l'objectiu de seguir allunyant-se de l'última posició a la classificació general, que ocupa Rússia, i per això intentarà millorar les dues últimes cites a Sydney, Austràlia, i Hamilton, Nova Zelanda, on va acabar al darrer lloc empatat amb Papua Nova Guinea i, precisament, el combinat rus. A les dues primeres proves, a Dubai i Ciutat del Cap, Sud-àfrica, l'equip va acabar en desena posició.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.