El Rugby Sant Cugat torna a crèixer després del descans i s'emporta la victòria davant el BUC

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat supera (42-14) el BUC a la vintena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs remunten en el segon temps aprofitant el desgast infringit al rival en el primer, es retroben amb la victòria i sumen la desena de la temporada, mantenint-se cinquens amb 54 punts.

Igualtat en el primer temps entre Rugby Sant Cugat i BUC i amb marques per totes dues bandes i un BUC que ha marxat amb tres punts d'avantatge (11-14). Otger Sirvent s'ha mostrat molt segur en els xuts a pals durant tot el partit i Niko Romano ha fet l'única marca local en els primers 40 minuts. Per banda barcelonina, Ferran Pahisa i Lasha Ularjishvili han estat els anotadors en un primer temps en que han imposat el seu joc físic, davant un Sant Cugat que ha sabut aguantar bé.

En el segon temps, i com ve sent habitual les darreres jornades, els santcugatencs han donat un pas endavant i han aprofitat el desgast visitant per endur-se el partit amb marques d'Axel Serrano, Jorge Ortíz, Iñaki Berasategi i José Durà en dues ocasions. El seu tècnic, Luis Soares, content per haver pogut acabar el partit amb triomf i sense patir.

Luis Soares

Ens mereixíem guanyar un partit de manera còmode i sense patir. En el segon temps hem tingut més espais.

El triomf ha vingut acompanyat de bonus ofensiu i els santcugatencs han sumat cinc punts. La setmana que ve hi ha descans federatiu, i d'aquí a dues visiten el Fénix de Saragossa, segon classificat.