El Rugby Sant Cugat tanca la temporada aquest dissabte amb un matx duríssim contra el CAU


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'un enfrontament anteriror davant el CAU València

Imatge d'arxiu d'un enfrontament anteriror davant el CAU València

El Club Rugby Sant Cugat disputa aquest dissabte, a les cinc de la tarda a la Guinardera, l'últim partit de lliga davant el CAU València. Els santcugatencs, sense objectius des de fa setmanes, s'enfronten a un conjunt poderós i ple d'ambició per confirmar la segona posició i afrontar la fase d'ascens amb confiança. Tot i això, els de Luis Soares volen posar les coses difícils als valencians i donar una alegria a l'afició per tancar la temporada amb bon sabor de boca.

L'atzar ha volgut que els dos últims partits del calendari enfrontin el Rugby Sant Cugat precisament als dos equips que es juguen ser segons o tercers a la classificació. Tant el CAU com el Fénix ja tenen confirmada la seva presència al play-off d'ascens, però busquen un segon lloc que els afavoreixi en els encreuaments. Els santcugatencs buscaran no repetir la derrota de la setmana passada i oferir una bona imatge al públic que acomiadarà la temporada a la Guinardera.

El CAU arriba en plena forma després de cinc victòries seguides que l'han portat a consolidar-se com un dels candidats a lluitar per una de les dues places que hi ha en joc per pujar a Divisió d'Honor. A l'anada, els valencians ja es van desfer amb certa comoditat del Rugby Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.