El femení del Rugby Sant Cugat es proclama campió de Catalunya de rugbi Seven


  • Comparteix:

Imatge de les campiones

Imatge de les campiones

El femení del Rugby Sant Cugat es proclama campió de Catalunya de rugbi 7 després de superar el Catalunya Central, el Gòtics, el BUC i CRUC. Les santcugatenques guanyen així per primera vegada aquest títol, que enguany s'estrena en categoria seven i substitueix a l'antiga Copa Catalana.

El campionat s'ha disputat en dues jornades, la primera el passat cap de setmana a la Foixarda, i la segona al camp del Sitges. En la primera jornada les santcugatenques van superar Catalunya Central per 38 a 0 i el Gòtics per 33 a 5. En la segona jornada, el CRUC de Castelldefels (14-7) i el BUC (19-14) van ser les seves víctimes.

La jugadora del Rugby Sant Cugat, Maria Bardagí, destaca la felicitat del triomf després d'una temporada complicada en rugbi 15 marcada per la falta d'efectius.

Maria Bardagí

Tota la temporada ha estat complicada pel fet de ser poques noies. En els partits de rugbi a 15, molts partits hem acabat jugant amb 13 i ha estat difícil.


Ara, un cop acabada la temporada, les de Sant Cugat continuaran disputant torneigs de Seven.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.