Trenzano deixarà la direcció esportiva d'un Rugby Sant Cugat que valora l'opció de Lewis Williams


  • Comparteix:

Lewis Williams dirà adéu a la Santboiana a finals d'aquest curs / Font: Jordi Elías | UE Santboiana

Lewis Williams dirà adéu a la Santboiana a finals d'aquest curs / Font: Jordi Elías | UE Santboiana

Arturo Trenzano deixarà la direcció esportiva del Club Rugby Sant Cugat quan acabi aquesta temporada i l'entitat santcugatenca s'ha posat en contacte, entre d'altres, amb el tècnic de la Santboiana Lewis Williams per valorar la possibilitat que sigui el seu substitut. Fonts del club han assegurat a Cugat.cat que no hi ha cap tipus d'acord tancat, però que hi ha hagut converses entre totes dues parts perquè Williams ocupés el lloc de Trenzano de cara al curs que ve.

El Club Rugby Sant Cugat segueix esforçant-se per créixer i poder lluitar a l'elit del rugbi estatal a tots els nivells, també pel que fa el primer equip. Amb Arturo Trenzano, l'organigrama esportiu ha fet un pas endavant i ha consolidat una base que es troba a primera línia tant en àmbit català, on domina amb mà de ferro, com en àmbit espanyol, i després d'aquestes temporades d'èxits deixa el càrrec de director esportiu.

Relleu de prestigi

El club és conscient de la importància d'aquesta posició, i per això ha començat a plantejar noms, d'entre els quals en destaca un: el de Lewis Williams. El prestigiós tècnic neozelandès tancarà la seva segona etapa al capdavant de la Santboiana a finals d'aquesta temporada, tal com va anunciar el club en un comunicat, i té la intenció de seguir desenvolupant la seva tasca a Catalunya. Una època en què ha sumat un històric títol de Copa per als de Sant Boi.

Per això, el Rugby Sant Cugat ha iniciat uns contactes que encara es troben en una fase molt incipent, tal com han reconegut des de l'entitat a Cugat.cat. A més, des del Rugby Sant Cugat es remarca que encara hi ha competicions en joc, com la que acollirà el club d'aquí a dos caps de setmana, el Campionat d'Espanya sub 18, i lloen també la tasca que encara està duent a terme Arturo Trenzano.

Williams, de la seva banda, també es troba en la recta definitiva de la temporada: d'aquí a dos caps de setmana jugarà l'eliminatòria de quarts de final de la Divisió d'Honor davant l'Alcobendas, tercer classificat, amb una Santboiana que ha acabat la fase regular sisena.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.