El Club Rugby Sant Cugat suma el primer triomf de la temporda a València


  • Comparteix:

Imatge d'una melé durant un partit del Club Rugby Sant Cugat

Imatge d'una melé durant un partit del Club Rugby Sant Cugat

El Club Rugby Sant Cugat supera (11-14) a domicili el Tecnidex València en la segona jornada del grup 2 de la Divisió d'honor B. Els santcugatencs, que la setmana passada no van vestir-se de curt perquè el duel contra la Santboiana B es va ajornar, estrenen amb triomf la nova etapa de Lewis Williams al capdavant de l'equip. Un darrer assaig de Pau Rodríguez ha estat decisiu.

Primer triomf molt suat del Club Rugby Sant Cugat en el grup B de la Divisió d'honor B davant el Tecnidex València amb assaig de darrera hora de Pau Rodríguez i la posterior transformació de Tomás Elena ha capgirat el marcador i ha donat els primers punts del curs al conjunt de Lewis Williams, que s'estrenava a la banqueta. Abans, els valencians s'han avançat amb un xut a pals de Vicente Sàez. La rèplica dels santcugatencs l'ha protagonitzat Pablo Ortiz amb un assaig en el minut 20 del duel. Tomás Elena, molt encertat en el xut a pals, ha fet la transformació. Un assaig d'Axel Vallent abans del descans ha tornat a donar la iniciativa als locals.

A la represa, un drop ha donat més avantatge als valencians que han tingut el triomf a les mans durant una bona estona. A les acaballes, però, el Club Rugby Sant Cugat ha capgirat el marcador amb un assaig de Pau Rodríguez i la transformació de Tomás Elena. Amb el triomf, els santcugatencs, que tenen un partit menys, són setens. La setmana vinent el conjunt de Lewis Williams s'estrenarà com a local davant el BUC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.