El Rugby Sant Cugat torna de València amb les mans buides i una clara derrota


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat cau de manera contundent (38-0) davant CP Les Abelles a la cinquena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. En el primer temps els valencians ja han marxat amb un avantatge de 10 a 0, però ha estat en el segon quan el santcugatencs s'han vist incapaços d'aturar Les Abelles que han acabat guanyant per un clar 38 a 0.

La primera derrota de la temporada per als santcugatencs ha estat dolorosa per la manera com ha arribat. Una contundent ensopegada contra Les Abelles a València on el conjunt local ha estat molt superior i no ha donat cap opció als de Lewis Williams. Ja han marxat al descans els valencians amb un 10 a 0 a favor anotant Eric Abellan una marca i amb un Pablo Ortíz molt segur en els xuts durant tot el partit. En el segon temps els locals han sentenciat amb quatre marques més, dues de Daniel Barranco, i una de Joel Moraira i Josep Serrez, per acabar guanyant 38 a 0 i aconseguir el punt de bonus ofensiu.

La següent setmana reben el líder, el Fénix de Saragossa que compta els seus partits per victòries. Els santcugatencs són setens amb 14 punts i un partit menys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.