El Rugby Sant Cugat s'estrena com a seu del Torneig Melé i consolida la seva aposta formativa

L'entitat santcugatenca acull a la ZEM de la Guinardera la categoria sub 16 d'un dels tornejos més prestigiosos a escala estatal


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat s'ha estrenat aquest divendres com a seu de la 21a edició del Torneig Melé, un dels més prestigiosos i competitius a nivell estatal. L'entitat ha estat l'encarregada d'acollir la categoria sub 16, que ha comptat amb la participació de 14 equips de les escoles formatives més potents, entre elles el Valladolid, el CAU València i la Santboiana. Precisament aquests dos últims clubs van ser els responsables, conjuntament amb el Liceo, de la creació d'aquest torneig l'any 1996, perquè els planters poguessin competir a nivell estatal.

Aquest divendres s'han disputat a la ZEM de la Guinardera els partits per configurar els grups finals, mentre que dissabte serà el torn de les eliminatòries. El coordinador del torneig a Sant Cugat, Arturo Trenzano, ha remarcat el fet que 'és la primera vegada que un club que no és integrant del torneig té la possibilitat d'organitzar-lo'. Trenzano també ha explicat que esperen deixar de ser convidats i passar a ser integrants del torneig perquè 's'ha consolidat el compromís amb el torneig' i sempre acudeixen 'a totes les categories'.

A banda de Sant Cugat, València, Sant Boi i Valladolid estan sent la resta de seus, acollint la categoria sub 12, sub 14 i sub 18 respectivament.







Arturo Trenzano

És la primera vegada que un club que no és integrant del torneig, sinó que és convidat, té la possibilitat d'organitzar-lo. A nivell d'aquesta categoria, hi ha les millors categories del pais. Pot ser que sigui un torneig més potent que el Campionat d'Espanya.

Arturo Trenzano

A nivell d'escoles i de formació, estem entre els millors del pais. Competim pels campionats. El nivell del club ara és dels alts, dels millors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.