El Rugby Sant Cugat guanya la categoria sub 16 del Torneig Melé a la Guinardera

El club s'estrena com a seu d'un dels tornejos més importants a escala estatal amb bons resultats a totes les categories


  • Comparteix:

Imatge del torneig / Foto: Cugat.cat

Imatge del torneig / Foto: Cugat.cat

El Club Rugby Sant Cugat s'ha coronat aquest dissabte a casa campió de la categoria sub 16 del Torneig Melé, en una 21a edició històrica pel club al ser la primera vegada que acollia una de les categories de la cita. Els santcugatencs s'han classificat com a primers de grup al desfer-se a la primera fase del VRAC de Valladolid, el CRC Pozuelo de Madrid i el CAU Rugby de València. A les semifinals, els blau-i-negres no han donat cap opció al Liceo, a qui han vençut per 26 a 0, i a la final els santcugatencs han derrotat al Salvador Rugby per 19 a 5. A banda de Sant Cugat, Valladolid, València i Sant Boi del Llobregat han estat la resta de ciutats seus del torneig.

Pel que fa a la resta de categories, bons resultats del Rugby Sant Cugat. Les categories escolars, entre elles la sub 12, han arribat a les fases finals en una jornada a València marcada per l'alta participació, mentre que a la categoria sub 14, els santcugatencs han pujat al podi en tercera posició. La sort, però, no ha estat de cara en la categoria sub 18, on els jugadors del planter blau-i-negre s'han hagut de veure les cares amb la selecció espanyola, que els ha eliminat de la primera ronda.

El vocal de competició del Club Rugby Sant Cugat, Xavier Simó, ha destacat 'el bon estat de salut' del club i de la seva capacitat d'endur-se cada any alguna categoria del torneig. Simó també ha explicat que estan a l'espera de passar de ser club convidat a organitzador, sobretot 'després d'organitzar aquesta edició i que hagi estat un èxit'.




Xavier Simó

Una vegada més ens hem adonat que sempre estem entre les millors escoles d'Espanya. El nostre nivell a les escoles està en molt bon estat de salut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.