El Rugby Sant Cugat aconsegueix el triomf davant la Santboiana B i s'afiança en la quarta posició


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada

Imatge d'aquesta temporada

El Rubgy Sant Cugat s'emporta la victòria del Baldiri Aleu de Sant Boi després de superar (10-26) la UE Santboiana B a la tretzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han sabut portar la iniciativa davant un sempre complicat filial de la Santboiana i tornen amb un triomf a la competició després del descans de la setmana passada. Ara mateix són quarts amb 38 punts, i un partit menys.

Els santcugatencs han dominat el marcador en tot moment i ja han arribat al descans amb un clar avantatge de 3 a 14, fruit de dues marques, una de càstig, i una de Josep Serres, i la posterior transformacion d'Eric Abellán. En el segon temps ha seguit la mateixa dinàmica i els de Lewis Williams han seguit manant, aconseguint dues marques més, de Pablo Ortíz i Leo Paredes, importants per poder sumar el punt de bonus ofensiu en el triomf final 10 a 26 a Sant Boi.

Amb la victòria els santcugatencs són quarts amb un partit menys i la següent jornada reben a casa el Tecnidex València, equip de la part baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.