El Rugby Sant Cugat mira el 2019 amb bona perspectiva


  • Comparteix:

Imatge de l'equip santcugatencs

Imatge de l'equip santcugatencs

El Rugby Sant Cugat reneix de les seves cendres i arriba a les vacances de Nadal amb un nou projecte d'allò més il·lusionant, amb Lewis Williams al capdavant i un equip que barreja jugadors veterans amb joves sorgits del planter. L'arribada de Lewis Williams ha estat un cop d'aire fresc per al conjunt santcugatencs, que en les darreres dues temporada havia patit una depressió en el seu joc i resultats, després d'una època daurada lluitant per l'ascens a la màxima categoria i quedant-se a les portes.

ESCOLTA-HO

Tercers amb nou victòries i tres derrotes, els santcugatencs han creat un bloc competitiu, que va començar la competició amb molta força, guanyant 4 partits consecutius, i després d'un petit sotrac contra equips de la part alta, han tornat a la senda del triomf amb tres de seguits i ficant-se en llocs de promoció d'ascens, tot i tenir un partit pendent contra el Montcada. Actualment sumen 43 punts, amb set d'ells aconseguits amb bonus ofensiu.

Tot i la continuïtat d'homes importants com Josep Raya, Cesar Ocampo, Pau Rodríguez, Niko Romano o Ghife, i haver-ne perdut d'altres com Jorge Ortiz o Iñaki Berasategi, han sorgit nous valors com Joan Ros, Pablo Ortiz. Eric Abellan o Tomás Elena, que han donat un plus a un equip que tot i no ser l'objectiu principal de la temporada, tal i com van les coses, no seria extrany veure'l a la promoció d'ascens.

De moment contra el rivals importants, Abelles, Fenix i Cau, no han pogut aconseguir el triomf, però es veu un canvi de mentalitat i una il·lusió renovada, que fa que els aficionats del Rugby Sant Cugat poguin pensar en tornar a lluitar per coses importants.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.