El Rugby Sant Cugat s'emporta el triomf en un final èpic contra el CP Les Abelles

El Rugby Sant Cugat guanya (40-39) davant el CP Les Abelles a la setzena jornada del grup B de Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han estat superiors en el primer temps, però a la represa els valencians han reaccionat, s'han posat per davant en el marcador i en la darrera jugada de partit, Èric Abellán ha aconseguit una transformació que ha suposat el triomf per la mínima per als de Lewis Williams.

El partit ha tingut una part per a cada equip i un final dels que fan afició, i en aquest cas, feliç per als locals. Un primer temps dominat clarament pels santcugatencs, que han aprofitat les errades dels valencians per anar al descans amb un clar 30 a 11 i amb la idea que la victòria estava a prop.

Però res més lluny de la realitat, ja que els valencians han sortit molt bé en el segon temps i han posat contra les cordes als de Lewis Williams, incapaços de reaccionar a l'empenta de Les Abelles, que han aconseguit aixecar 19 punts en contra i fins i tot posar-se sis punts a munt. Amb el marcador en contra, ha arribat la resposta santcugatenca i en la darrera jugada de partit ha aconseguit una marca, que deixava tot en les botes d'Èric Abellán. Si aconseguia la transformació, el triomf es quedava a Sant Cugat i si no, se n'anava cap a València. Amb molta sang freda i un xut complicat, el santcugatenc ha aconseguit anotar per deliri dels aficionats del Rugby Sant Cugat i decepció dels valencians què veien com se'ls escapava el triomf tot i la gran segona part que havien fet. Al final, cinc punts per als de Lewis Williams, i bonus ofensiu i defensiu per a Les Abelles.

Amb la victòria els santcugatencs sumen 58 punts i es distancien fins a sis del quart classificat, precisament Les Abelles. La setmana següent visiten el líder, el Bantierra Saragossa.

César Ocampo

En el primer temps hem tingut el control i ens ha fet estar per sobre en el marcador. En el segon temps hem patit una davallada, tot i que ens hem pogut recuperar i estic orgullós de l'equip.