El Club Rugby Sant Cugat organitzarà la 1a edició del torneig internacional de touch l'1 de juny


  • Comparteix:

Equip de Rugby Touch Sant Cugat / Foto: Dolors Huguet

Equip de Rugby Touch Sant Cugat / Foto: Dolors Huguet

El Club Rugby Sant Cugat organitzarà el 1r Torneig Internacional Touch Ciutat de Sant Cugat l'1 de juny a la ZEM de la Guinardera. El touch és una modalitat mixta on no hi ha placatges, melés, ni xuts a pals i tampoc contacte. L'organització ha confirmat que participaran fins a una desena d'equips entre conjunts masculins i femenins.

L'equip de touch del Club Rugby Sant Cugat ja fa quatre anys que competeix a nivell federat. El conjunt santcugatenc vol fer un pas més i potenciar aquesta modalitat del rugbi a la nostra ciutat amb un torneig internacional.

Els organitzadors de la competició ja han confirmat que hi haurà dos equips catalans, un femení i un masculí, dos conjunts de fora de Catalunya, masculí i femení, un del Rugby Sant Cugat masculí i potser un de femení i un equip masculí del Rugby Touch Barcelona (TRB).

La competició es dividirà en categoria masculina i femenina i els partits tindran una durada de 30 minuts. Una de les jugadores i creadores del touch Sant Cugat Dolors Huguet ressalta que l'objectiu és que tothom ens coneixi. Huguet destaca que hi ha molta implicació i compromís en aquest projecte.




Dolors Huguet

Tenim molta il·lusió per difondre el rugbi touch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.