El Club Rugby Sant Cugat perd pistonada i s'allunya d'un hipotètic play-off d'ascens


  • Comparteix:

Imatge d'un duel d'aquesta temporada del Club Rugby Sant Cugat / Font: Cugat.cat

Imatge d'un duel d'aquesta temporada del Club Rugby Sant Cugat / Font: Cugat.cat

El Club Rugby Sant Cugat va perdre aquest dissabte davant el cuer de la lliga, el Montcada, i es complica les possibilitats de disputar el play-off d'ascens de la Divisió d'Honor del rugbi estatal. El conjunt santcugatenc haurà d'exprimir-se al màxim en les quatre darreres jornades de la fase regular per esgotar les opcions.

El play-off d'ascens a la lliga Heineken s'allunya pel Club Rugby Sant Cugat després de la derrota davant el cuer, el Montcada. Els santcugatencs perden contacte amb l'estela del CAU València que, a falta de quatre jornades per acabar la lliga, té vuit punts d'avantatge i reforça la segona plaça. D'aquesta manera, el conjunt que dirigeix Lewis Williams ha de mirar les xifres dels altres tercers classificats dels dos grups que completen la segona categoria del rugbi estatal.

El panorama no és gaire millor: en el grup A, el CRAT Residencia RIALTA basc té 70 punts i jugarà dos partits dels quatre que li resten contra el cuer i el novè classificat. De la seva banda, el Pozuelo, tercer classificat del grup C, també té 70 punts i també s'ha de veure les cares amb equips de la zona baixa de la taula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.