El femení del Rugby Sant Cugat jugarà el play off d'ascens a Divisió d'Honor espanyola


  • Comparteix:

El femení del Club Rugby Sant Cugat obté bitllet per al playoff d'ascens a Divisió d'Honor espanyola malgrat perdre (46-15) la final de la Divisió d'Honor Catalana davant el BUC en un matx disputat a La Foixarda. Les barcelonines han estat superiors a les santcugatenques des del primer minut i al descans ja guanyaven per 29 punts, mantenint l'avantatge fins al final en el segon temps. Les santcugatenques, que ocupen la plaça del representant d'Andalusia en el playoff, han quedat enquadrades amb els campions de Madrid, de València i Múrcia.

Les d'Albert Casorrán no han pogut donar la sorpresa i han vist com un BUC molt superior ha estat molt incisiu en el primer temps i ha obert una escletxa (12-0) que ha pogut maquillar tímidament el conjunt santcugatenc amb una marca. Però les barcelonines han estat molt segures i intenses i han anat fent el marcador més gran fins arribar al 34-5 del descans a favor.

A la represa, el guió no ha canviat, tot i que les santcugatenques han millorat i han pogut fer dues marques. El BUC no ha donat peu a la sorpresa i ha mantigut l'avantatge per acabar guanyant per un clar 46 a 15.

Barcelonines, campiones de la Divisió d'Honor catalana, i santcugatenques, subcampiones, disputaran el playoff d'ascens a Divisió d'Honor estatal a partir del següent cap de setmana. Tots dos equips, si no pugen a la màxima categoria del rugbi estatal, jugarana a la Divisió d'Honor B la temporada que ve, una nova categoria que estarà formada per set dels vuit equips que disputaran el playoff i un que baixa de Divisió d'Honor.




Albert Casorrán

Hem sortit fluixes i no hem fet el que havíem de fer. A la segona part hem canviat una mica i hem millorat les sensacions. Hem arribat a la final que era molt difícil i ens hem guanyat el dret a participar en el playoff de Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.