El femení del Rugby Sant Cugat esclafa el Rugby Múrcia i depèn d'ell mateix per accedir a semifinals


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada

El Rugby Sant Cugat supera amb claredat el Rugby Murcia (82-0) en el segon partit del grup B del playoff d'ascens a Divisió d'Honor femenina. Les d'Albert Casorrán han estat molt superiors a les rivals i no han tingut cap problema per superar el conjunt murcià. Amb la victòria les santcugatenques depenen d'elles mateixes per poder classificar-se per a les semifinals.

Les santcugatenques no han patit per superar a un rival molt inferior, tal com mostra el marcador (82-0) a favor. En el primer temps ja han sentenciat el matx amb un 48 a 0, que s'ha ampliat en el segon fins el 82 a 0 final. Elisabeth Segarra, amb quatre marques, Vicky Gil i Andrea Moreno, ambdues amb tres, i Laia Rius i Sara Marín per partida doble, han estat les anotadores locals, que han tingut en Laura Pérez, amb quatre transformacions i Natalia Palou, amb dues, com xutadores.

La següent jornada, partit clau per aconseguir la classificació per a semifinals. Les santcugatenques reben l'Ingenieros Industriales Las Rozas, equip amb el que estan empatats a punts. Qui guanyi obtindrà el bitllet a semifinals juntament amb el CP les Abelles.




Albert Casorrán

El resultat és el de menys i no és un partit fàcil de jugar. Ens ha servit per crèixer com equip i per encara el partit següent de la millor manera possible.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.