Un Rugby Sant Cugat en hores baixes cau davant l'Hospitalet amb la tercera derrota consecutiva

Els de Lewis Williams encadenen tres desfetes seguides quan resta una jornada per acabar la temporada al grup B de Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Els santcugatencs són a un pas d'acabar la temporada / Foto: Cugat.cat

Els santcugatencs són a un pas d'acabar la temporada / Foto: Cugat.cat

El Rugby Sant Cugat cau (35-30) davant el RC l'Hospitalet a la penúltima jornada del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs han anat a remolc tot el partit, superats pel potencial local, i encaixen la tercera derrota consecutiva. L'equip de Lewis Williams ocupa una tranquil·la sisena plaça de la classificació amb 67 punts.

El RC l'Hospitalet ha començat més endollat el duel i s'ha avançat ràpidament amb una marca de Fèlix Valls, que ha transformat el capità David Jorge. La resposta santcugatenca ha arribat tres minuts més tard amb una marca de Guillem Ros. L'empat, però, l'ha desfet un equip local que ha liderat el marcador per davant d'un Rugby Sant Cugat que, si bé ha fet una marca més i fins i tot una marca de càstig, no ha evitat la victòria hospitalenca al descans per 22 a 17.

A la represa la tònica s'ha mantingut amb un RC l'Hospitalet més prolífic en atac, sempre per davant en el marcador d'un equip santcugatenc incapaç de trencar amb el domini local. Els homes de Lewis Williams han perseguit el rival i ho han provat fins el final però el matxa ha caigut per banda hospitalenca, que ha sumat una nova victòria per 35 a 30.

La setmana que ve el Rugby Sant Cugat s'acomiada del seu públic amb l'últim enfrontament de la temporada davant el UER Montcada, el cuer del grup B de la Divisió d'Honor B.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.