Rugbi: Serrano i Mayol lluitaran pel tercer i quart lloc de l'estatal amb la selecció catalana


  • Comparteix:

La selecció catalana de rugbi ha caigut derrotada davant Euskadi per 50 a 10 i haurà de jugar pel tercer i quart lloc al Campionat d'Espanya per autonomies. Els santcugatencs Àxel Serrano i Gerard Mayol han participat en aquest matx on els bascos han estat clarament superiors. L'objectiu dels catalans és quedar tercers i per això hauran de vèncer el proper 16 de gener al guanyador del Andalusia- Castella Lleó.

Poques opcions va tenir la selecció catalana d'arribar a la final del campionat d'espanya per autonomies. El repte era complicat ja que havien de superar per més de 50 punts als bascos que jugaven com a locals. La mitja part ja indicava que la fita era gairebé impossible, així ho reflectia el marcador de 26 a 3. A la represa les coses van empitjorar i els catalans hauran de lluitar pel tercer i quart lloc. Els santcugatencs Àxel Serrano i Gerard Mayol van participar en aquest matx.
Mayol destaca alguns punts claus d'aquest enfrontament entre les seleccions d'Euskadi i Catalunya.

A la segona part ens hem posat les piles i no hem abaixat els braços tot i perdre


La selecció d'Euskadi és el combinat més ben preparat de l'estat, però tot i això els dos santcugatencs tenien esperances de guanyar el partit. Gerard Mayol explica per què aquesta selecció està tan preparada.

Gerard Mayol

La selecció d'Euskadi entrena cada dissabte i els seus jugadors cobren per partit i per entrenament


El pròxim partit de la selecció catalana serà contra el guanyador del partit Andalusia-Castella la Manxa que es disputarà el 13 de desembre a Lleó.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.