Pablo Ortiz, Xavi Cebrián i Daniel Barranco deixen el Rugby Sant Cugat i fitxen pel Barça

Els tres jugadors santcugatencs fan un pas endavant i jugaran la temporada que ve a la Divisió d'Honor


  • Comparteix:

Imatge de la plantilla santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

Imatge de la plantilla santcugatenca / Foto: Cugat Mèdia

Els jugadors santcugatencs Pablo Ortiz, Xavi Cebrián i Daniel Barranco deixen el Club Rugby Sant Cugat i fitxen pel Barça. Els tres jugadors, que han estat formats al club santcugatenc, fan així un pas endavant en la seva carrera i militaran la temporada que ve a un conjunt que disputa la Liga Heineken, la màxima categoria estatal de rugbi. D'aquesta manera, el Barça es reforça amb tres jugadors internacionals per intentar millorar els resultats de la darrer curs, on el conjunt blaugrana va finalitzar en sisena posició i lluny dels primers classificats.

Ortiz, Barranco i Cebrián han estat tres peces clau del Rugby Sant Cugat aquesta última temporada. Una temporada que han combinat amb les convocatòries amb la selecció espanyola sub 20, on han disputat diferents competicions internacionals com l'Europeu de Portugal. Amb aquests fitxatges, el Rugby Sant Cugat segueix erigint-se com un dels millors clubs a nivell formatiu de tot l'Estat i un dels principals atractius per als grans equips a l'hora de buscar jugadors per fitxar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.