El masculí del Rugby Sant Cugat visita Les Abelles en l'inici de la nova temporada

Els de Lewis Williams militaran un any més al grup B de la Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Foto: Cugat Mèdia

El primer equip masculí del Rugby Sant Cugat dona el tret de sortida a la temporada aquest dissabte a domicili contra Les Abelles, un dels equips capdavanters de la competició. Els de Lewis Williams militaran un curs més al grup B de la Divisió d'Honor B després que la temporada passada finalitzessin en quarta posició. Els blau-i-negres, que han patit baixes de jugadors significatives duran l'estiu, afronten la campanya amb un equip jove disposat a lluitar per estar entre els primers classificats. El partit es jugarà a les cinc de la tarda a l'estadi Quatre Carreres.

Amb un balanç d'una contundent derrota per 38 a 0 i una victòria a casa per un ajustat 40 a 39, el Rugby Sant Cugat arriba al duel amb Les Abelles amb un calendari complicat per endavant. Després de la visita a l'equip valencià, els santcugatencs rebran a la Guinardera el campió de la temporada passada, el totpoderós Fénix de Saragossa. Per tancar el primer mes de competició, el Rugby Sant Cugat es veurà les cares a casa contra el Poblenou.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.