El Rugby Sant Cugat s'estrena amb derrota a les Abelles, però fa debutar 10 jugadors del planter


  • Comparteix:

10 jugadors del planter que han debutat amb el primer equip / Font: Rugby Sant Cygat

10 jugadors del planter que han debutat amb el primer equip / Font: Rugby Sant Cygat

El Club Rugby Sant Cugat cau (57-10) a la primera jornada de la Divisió d'Honor B al camp de les Abelles, un dels rivals més potents del grup. Els santcugatencs han encaixat un 31 a 0 inicial que pràcticament els ha deixat sense capacitat de reacció. A la represa, els blau-i-negres han millorat defensivament, però s'han vist superats novament per la força atacant dels valencians. L'estrena de 10 jugadors del planter ha estat la nota més positiva del matx.

El primer equip santcugatenc ha patit un dur correctiu a València, però ha demostrat la seva aposta pel planter i capacitat formativa. Una desena de jugadors de l'escola han complert el somni de debutar a la segona categoria del rugbi estatal. El tècnic Lewis Williams té clara quina és la aposta esportiva i aquest fet només referma la idea de joc i el model. Els santcugatencs ja pensen en el proper matx que serà dissabte que ve a la ZEM de la Guinardera davant el Fènix de Saragossa, un dels aspirants a l'ascens.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.