Jordi Justícia, nou entrenador de la selecció catalana masculina sub 18

L'entrenador del Rugby Sant Cugat agafa les regnes de l'equip, que suma dos subcampionats consecutius


  • Comparteix:

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia / Foto: Ferran de la Roza

L'entrenador del Rugby Sant Cugat, Jordi Justícia / Foto: Ferran de la Roza

El tècnic del Rugby Sant Cugat Jordi Justícia és el nou entrenador de la selecció catalana masculina sub 18. Justícia agafa així el relleu a Toti Ribas, amb el qual el conjunt català ha sumat dos subcampionats consecutius. Després d'aconseguir l'ascens amb els blau-i-negres a la Divisió d'Honor B i quedar-se a les portes de l'ascens, el nou seleccionador s'estrenarà dilluns amb el seu primer entrenament amb els 42 integrants de la selecció. Justícia, que ha jugat al CD Puig Castellar, a l'USAP Barcelona, al CN Barcelona i al Sant Cugat i ha estat convocat amb Catalunya en diverses ocasions, ha entrenat també a la Selecció Catalana alevina i a la femenina.

Jugadors de fins a dotze clubs han entrat a la convocatòria, amb el protagonisme destacat del Rugby Sant Cugat, que amb 18 convocats és el club que més jugadors aporta a la selecció catalana. Aquesta primera sessió de la temporada tindrà lloc al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat a dos quarts de vuit de la tarda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.