El masculí del Rugby Sant Cugat cau de manera contundent davant el CR La Vila

Els santcugatencs encaixen un sever correctiu per 41 a 12


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Rugby Sant Cugat

Imatge d'arxiu / Foto: Rugby Sant Cugat

El primer equip del Club Rugby Sant Cugat ha perdut (41-12) davant el CR La Vila a la jornada 6 del grup B de la Divisió d'Honor B. Els de Lewis Williams han marxat al descans amb un contundent (27-0). A la represa, els santcugatencs han vist com el contrincant ha demostrat la superioritat sobre el camp. Els santcugatencs visitaran dissabte que ve el camp del València.

Segona derrota consecutiva i cinquena de la temporada pel Rugby Sant Cugat, que continua notant la marxa dels seus jugadors referents i la joventut de la plantilla. Els blau-i-negres s'han vist superats amb contundència per un CR La Vila que ha demostrat perquè és un dels equips capdavanters a la competició. Després d'un primer període on els locals ja han sentenciat el partit, els santcugatencs han vist com a la segona meitat el CR La Vila ampliava encara més la diferència fins a situar-se amb un parcial de 34 a 0. Els visitants han intentat reaccionar amb timidesa, amb un assaig de Josep Serrés i un altre de Joel Moraira.

A les acaballes del partit, els locals han aconseguit fer l'últim assaig i la seva posterior transformació al tir a pals per posar el definitiu 41 a 12 al marcador. Una derrota que deixa als de Lewis Williams tercers per la cua amb cinc punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.