Pol Pla torna al Rugby Sant Cugat després de quatre anys jugant amb el Barça

El club santcugatenc incorpora Pla i tres jugadors neozelandesos


  • Comparteix:

Pol Pla jugant amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

Pol Pla jugant amb la selecció espanyola / Font: Federació Espanyola de Rugbi

El Club Rugby Sant Cugat incorpora l'internacional santcugatenc Pol Pla després d'estar quatre anys jugant amb el FC Barcelona. Pla es mostra satisfet per tornar al seu club d'orígen després de quatre temporades al FC Barcelona. El santcugatenc desconeix quan podrà debutar perquè la seva prioritat és jugar amb la selecció espanyola de rugbi a 7 amb qui té contracte. El club santcugatenc també ha incorporat Kerei, Tama i Toni, tres jugadors neozelandesos de l'escola Manukura.

Pol Pla, de 26 anys i internacional amb la selecció espanyola de rugbi a 7, tornarà a vestir la samarreta del Club Rugby Sant Cugat després de quatre anys sense fer-ho. L'ala santcugatenc espera ajudar l'equip a sortir del pou de la classificació. Pla desconeix quan podrà participar amb l'equip a causa dels compromisos internacionals amb la selecció espanyola de rugbi a 7 amb la disputa de les World Series, màxima competició mundial. El santcugatenc es mostra molt content de jugar amb el Rugby Sant Cugat i visualitza el dia del debut.




Pol Pla

Tinc moltes ganes de jugar amb el Rugby Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.