El Rugby Sant Cugat femení lluitarà pel títol de la Divisió d'Honor

Les santcugatenques jugaran davant el Gòtics a les semifinals de la competició


  • Comparteix:

Imatge de l'equip / Font: Ferran de la Roza

Imatge de l'equip / Font: Ferran de la Roza

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat disputarà les semifinals de la Divisió d'Honor aquest diumenge davant els Gòtics a dos quarts d'una del migdia a la Guinadera. Les santcugatenques arriben a la cita com a segones de la lliga regular i s'enfontraran amb el tercer classificat. L'únic precedent d'aquesta temporada va acabar amb empat (20-20) entre tots dos conjunts. L'altra semifinal serà entre el BUC i el Poble Nou.

Objectiu assolit

L'equip tenia com a principal fita, finalitzar entre els quatre primers de la lliga regular segons el tècnic, Albert Casorrán. Caso ha explicat sentir-se satisfet per finalitzar segones i ara cal guanyar el títol. L'equip va aconseguir el subcampionat la passada edició i ara tenen més ambició amb un conjunt més sòlid. El BUC és el vigent campió i l'únic equip que ha estat capaç de derrotar les santcugatenques aquesta temporada. La final es disputaria el cap de setmana del 13 i 14 de desembre a la Foixarda.




Albert Casorrán

Les jugadores diran fins a on volem arribar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.