El Rugby Sant Cugat supera el Gòtics i jugarà la final de la Divisió d'Honor Catalana contra el BUC

Les d'Albert Casorrán s'han imposat per un resultat de 40 a 15


  • Comparteix:

Les jugadores blau-i-negres celebrant el triomf / Foto: Vicenç Oteros

Les jugadores blau-i-negres celebrant el triomf / Foto: Vicenç Oteros

El primer equip femení del Rugby Sant Cugat s'imposa al Gòtics (40-15) i accedeix a la final de la Divisió d'Honor Catalana de rugbi. Les d'Albert Casorrán es tornaran a veure les cares en la lluita pel títol amb el BUC, que ha superat a la seva semifinal al Poblenou i que l'any passat ja va aconseguir superar les santcugatenques a la final de la competició. Enguany, la final entre les santcugatenques i les barcelonines es disputarà d'aquí a dues setmanes a la Foixarda en una nova oportunitat històrica pel Rugby Sant Cugat d'alçar-se com a campions.

Les santcugatenques, que havien finalitzat com a segones classificades a la lliga regular, s'han vist les cares amb el Gòtics. El partit ja s'ha decantat de la banda local a la primera meitat, amb un resultat favorable de 13 a 5 per a les blau-i-negres.

A la represa, les santcugatenques han ampliat l'aventatge fins al 40 a 15 i amb una Laia Riu que ha estat decisiva amb quatre assajos. L'entrenador del femení del Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, ha explicat que l'equip està 'molt content' i ha felicitat les seves jugadores per haver disputat un partit 'seriós tant en defensa com en atac'. Casorrán també ha remarcat que la final 'és un repte per continuar creixent'.




Albert Casorrán

Tenim una gran oportunitat com l'any passat. És un repte més per seguir creixent. Anem a intentar fer molt bé la nostra feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.