El Rugby Sant Cugat cau amb contundència a domicili contra el poderós CAU València

Els blau-i-negres encaixen un festival d'assajos i perden per 33 a 10 davant el segon classificat lliguer

Imatge d'arxiu

El Rugby Sant Cugat ha caigut de manera contundent (33-10) a domicili contra el CAU València en el partit corresponent a la jornda 16 del grup B de la Divisió d'Honor B. Els blau-i-negres han plantat cara al segon classificat de la lliga, però s'ha vist clarament desbordat per la velocitat ofensiva d'un dels ferms candidats al títol. El ràpid joc combinatiu del CAU ha desarmat la defensa santcugatenca a base d'assajos. Malgrat tot, els homes de Manu Cantineli segueixen fora del descens i se situen en novena posició amb 20 punts.

El CAU ha començat el partit de la millor manera possible. Dos minuts després del xiulet inicial, ja havia situat el 7-0 al marcador gràcies a un assaig fugaç de Pablo Cabedo i a la posterior transformació. El dinamisme del joc associatiu del CAU i la velocitat punta dels seus jugadors de referència han estat una màquina de fer assajos que ha noquejat a la defensa del Sant Cugat. Ignacio Morcillo i Cabedo, un altre cop letal, n'han fet dos més durant la primera meitat. Els santcugatencs només han estat capaços d'anotar mitjançant un xut de càstig materialitzat per Ranginui. Al descans, el 21-3 del marcador ha plasmat el clar domini del CAU.

Amb la represa del joc, el Sant Cugat ha sortit més actiu al terreny de joc i Joel Moraira ha estat capaç d'anotar un assaig que ha situat el 21-10 al marcador i obria un petit fil d'esperança. Però jugar amb intensitat no ha estat suficient per fer mal al poderós CAU, que és segon classificat a la lliga amb un joc de qualitat. El conjunt valencià ha anotat un assaig al minut 66 que tornava a desinflar els santcugatencs. A partir d'aquí, el partit s'ha trabat per culpa de la duresa d'algunes faltes. L'àrbitre ha expulsat un jugador del CAU per copejar un rival del Sant Cugat mentre es disputaven la pilota en un salt.

A les acaballes del partit, el CAU ha anotat un últim assaig que ha situat el 33-10 al marcador final. El Sant Cugat torna a casa amb les mans buides després de veure's superat per la qualitat del conjunt valencià. Tot i la derrota, els balu-i-negres segueixen fora de les places de descens i se situen novens amb 20 punts. La propera setmana jugaran a casa contra el Rugby La Vila.