Passat, present i futur del Club Rugby Sant Cugat

Jon Reca, un dels fundadors de l'escola del Rugby Sant Cugat


  • Comparteix:

Representants del Rugby Sant Cugat a l'estudi Ramon Barnils / Font: Cugat Mèdia

Representants del Rugby Sant Cugat a l'estudi Ramon Barnils / Font: Cugat Mèdia

Jon Reca, un dels fundadors de l'escola del Rugby Sant Cugat, ha ressaltat el canvi i la consolidació del planter amb més de 150 jugadors i jugadores respecte als inicis, que gairebé es patia per fer un sol equip. Reca ha remarcat que el club ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu en els últims anys per la bona feina tècnica i de promoció de l'entitat. El president del Rugby Sant Cugat, Emilio Gutiérrez, el jugador del primer equip Nil Oteros i la jugadora Maria Bardají han assistit al programa 'Esport en Marxa' on han analitzat el torneig Jon Reca que ha reunit més de 600 participants.

ESCOLTA-HO

L'escola del Rugby Sant Cugat s'ha consolidat com un dels referents del panorama estatal pel seu rendiment i la seva metodologia. Ja fa anys que el club santcugatenc domina els campionats d'Espanya i de Catalunya i també amb un paper important a les seleccions espanyoles de base i absolutes. L'entitat ja es prepara per acollir l'Estatal sub 18 a la Guinardera el 2 i 3 de maig.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.