El Club Rugby Sant Cugat congela les quotes dels jugadors i jugadores

L'entitat santcugatenca anima els seus socis a fer donacions o ser voluntaris de la Creu Roja


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat suspèn les quotes dels jugadors i jugadores / Font: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat suspèn les quotes dels jugadors i jugadores / Font: Cugat Mèdia

El Club Rugby Sant Cugat suspèn les quotes dels jugadors i jugadores a causa de l'aturada de la competició i dels entrenaments pel coronavirus. L'entitat santcugatenca també ha presentat un ERTO per als tres treballadores que tenen contracte amb el club. El Rugby Sant Cugat també anima als seus socis a fer-se voluntaris de la Creu Roja o a fer alguna donació.

El Club Rugby Sant Cugat ha emès un comunicat als seus socis on els informa de les decisions preses per la junta directiva davant la situació actual de la pandèmia del coronavirus. L'entitat santcugatenca anima els jugadors i jugadores a seguir el pla físic dels tècnics del club i participar en els challenge i trivial.

Abans de la l'aturada de la competició, el club tenia previst organitzar el Campionat d'Espanya sub 18 a la Guinardera que s'ha hagut de suspendre. En el capítol esportiu, el primer equip masculí ja havia assolit la permanència a la Divisió d'Honor B i el femení havia de jugar la primera eliminatòria d'ascens a la Divisió d'Honor a partit únic al camp de l'Eibar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.