Daniel Ripol i Sergi Derqui, tàndem tècnic del primer equip masculí del Rugby Sant Cugat

Ripol i Derqui substituiran Manu Cantelli a la banqueta del conjunt blau-i-negre


Temes relacionats

L'equip femení del Rugby Sant Cugat es queda sense jugar el playoff d'ascens ( 6/mai/20)


  • Comparteix:

Daniel Ripol, nou entrenador del masculí del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Daniel Ripol, nou entrenador del masculí del Rugby Sant Cugat / Font: Rugby Sant Cugat

Daniel Ripol i Sergi Derqui seran el binomi tècnic del primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat en substitució de Manu Cantelli. Ripol, fins ara director tècnic de l'escola, estarà amb Sergi Derqui al capdavant de l'equip. El conjunt santcugatenc ha acabat aquesta temporada en setena posició i ha tingut dos entrenadors, Lewis Williams, que va marxar a Nova Zelanda al desembre, i Manu Cantelli que va fer un brillant final de temporada. Pel que fa a l'equip femení, el tècnic Albert Casorrán seguirà una temporada més després d'una exitosa temporada amb la quarta plaça a la Divisió d'Honor B i el subcampionat de la Lliga de Divisió d'Honor.

El nou director de l'escola serà Ezequiel Biagini, que després d'alguns anys com a entrenador, ha fet un pas al davant i tindrà l'ajuda de Daniel López qui continua a la direcció tècnica. Un altre dels canvis serà a la vessant directiva on l'expresident Mauri Benito deixa de formar part de la junta.

El club també ha anunciat que espera organitzar el campus d'estiu i el campis de tecnificació per a a les categories sub 16 i sub 18 amb els olímpics i jugadors del planter, Pol Pla i Joan Losada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.