RUGBY: El Sant Cugat continua al capdavant de la Primera Nacional


  • Comparteix:

Victòria treballada del Club Rugby Sant Cugat davant la Universitat de Barcelona tot i el resultat final de 21 a 33. Els santcugatencs surten adormits en el primer temps però reaccionen a la segona part i aconsegueixen el triomf per una còmoda diferència. L'equip de Diego Fucks continua liderant la classificació de la Primera Nacional, juntament amb el Cornellà.

El 21 a 33 no reflecteix, ni de bon tros, el que va passar, veritablement, durant el partit entre la Universitat de Barcelona i el CRSC. A primera vista podríem dir que els santcugatencs van ser molt millors, però ens equivocaríem, ja que l'equip local tot i el marcador va posar-li les coses molt difícils als jugadors de Diego Fucks. Es va haver de treballar de valent en la segona part per poder treure endavant un matx que s'estava perdent en el primer període. Al Sant Cugat li van afectar les vacances nadalenques, almenys al principi, ja que en els primers minuts, els blau-i- negres, anaven a remolc de la Universitat de Barcelona. L'entrenador argentí del CRSC, Diego Fucks, diu que el conjunt local va ser millor en la primera part.

Diego Fucks

L'equip local va ser millor que nosaltres en la primera part.


A la repressa les coses van canviar. Com es diuen en aquests casos, el CRSC es va posar les piles per donar la volta al resultat i al matx. Fucks comenta la reacció de l'equip, que segons ell va ser determinada per la millor condició física del seu equip.

Diego Fucks

La reacció va ser bona.


Després d'aquesta victòria els santcugatencs continuen al capdavant de la classificació de la Primera Nacional amb el Cornellà, que també va guanyar el seu partit davant el Sitges per un clar 55 a 5. El proper matx pel CRSC serà, precisament, enfront el Sitges. Fucks creu que no serà fàcil guanyar i posa d'exemple els dos partits de la temporada passada.

Diego Fucks

No serà un partit fàcil.


Esperem que els blau-i-negres superin el proper compromís i continuin al capdavant de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.