Joel Moraira: 'L'objectiu és quedar entre els sis primers i després lluitar per la fase d'ascens'

El capità del Rugby Sant Cugat ha repassat l'actualitat de l'equip al programa 'Esport en Marxa'


Temes relacionats

Remuntada èpica del Rugby Sant Cugat en els últims minuts davant el Gòtics (14/nov/20)


  • Comparteix:

El capità del Rugby Sant Cugat, Joel Moraira, a Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

El capità del Rugby Sant Cugat, Joel Moraira, a Cugat Mèdia / Font: Cugat Mèdia

El capità del primer equip del Club Rugby Sant Cugat, Joel Moraira, ha explicat que 'ningú s'esperava que l'equip guanyés els dos primers partits de lliga', però admet que cal millorar. Moraira destaca 'l'èpica del darrer triomf remuntant un 0 a 16 en el darrer tram de matx', però creu que 'el pitjor enemic de l'equip és l'excés de confiança que es va viure a la darrera jornada. El jugador santcugatenc es marca l'objectiu de finalitzar entre els sis primers classificats per accedir a la segona fase per l'ascens de categoria.

ESCOLTA-HO

Sincer i clar en les seves respostes. Joel Moraira té 21 anys i des dels vuit que juga al Club Rugby Sant Cugat. Assumeix la capitania com un fet natural i és el líder i una veu autoritzada dins del vestidor.

Ha lloat el triomf al camp de l'Hospitalet, però ha criticat el joc exhibit en el darrer partit davant el Gòtics, tot i la victòria final. Creu que l'equip ha de seguir evolucionant en en el joc i ressalta la velocitat en atac de l'equip.

Sobre el binomi tècnic, Sergi Derqui- Dani Ripol, creu que fan un bon tàndem i s'han adaptat molt bé al grup. El proper partit dels santcugatencs serà aquest cap de setmana al camp de l'Akrá d'Alacant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.