Bárbara Pla fitxa per l'Eibar de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal de rugbi

La santcugatenca torna a l'elit del rugbi espanyol després d'assolir l'ascens amb el Getxo a Divisió d'Honor B


  • Comparteix:

Bárbara Pla jugarà amb l'Eibar a la Lliga Iberdrola / Font: Noah Alirangues

Bárbara Pla jugarà amb l'Eibar a la Lliga Iberdrola / Font: Noah Alirangues

La jugadora santcugatenca de rugbi del Getxo, Bárbara Pla, ha assolit l'ascens a la Divisió d'Honor B, segona categoria estatal. Pla ha liderat l'equip basc que s'ha imposat davant el GEIEG de Girona. Els dos equips han assolit l'ascens on es veuran les cares amb el Club Rugby Sant Cugat. Pla tanca la seva etapa al club basc i fitxa per l'Eibar que milita a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal.

Bárbara Pla tanca l'etapa al Getxo amb un ascens brillant a la Divisió d'Honor B amb una fase final plena de victòries. Les basques es van desfer a semifinals (22-0) de l'amfitrió, el Toledo. Un cop ja s'havien assegurat l'ascens es van enfrontar a la final davant el GEIEG de Girona.

La final va caure del bàndol basc de manera contundent (21-0). Tant gironines com basques van assolir l'ascens de categoria.

Després d'aquest partit, Bárbara Pla posa rumb cap a Eibar, un nouvingut a la Lliga Iberdrola. L'objectiu de Pla és ajudar les basques perquè es mantinguin a la màxima categoria del rugbi estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.