El Rugbi Sant Cugat s'estrena a la Divisió d'Honor B amb una victòria contundent contra el GEIEG

Les santcugatenques han imposat el seu joc a la segona part davant un desinflat conjunt gironí


  • Comparteix:

L’equip femení del Rugbi Sant Cugat ha guanyat amb solvència el primer partit de la temporada per (44-5) contra el GEIEG a la Divisió d'Honor B. Les santcugatenques han fet valer la seva condició de favorites i mitjançant un domini aclaparador sobretot a la segona meitat s’han endut el matx. El partit ha estat marcat per la pluja i el fred existent a la Guinardera. Les d'Albert Casorrán visiten la propera jornada el camp del Getxo basc.

Tot just començar el partit, a la primera jugada, el Sant Cugat ja s’ha posat per davant anotant un assaig, obra de Bet Segarra. Poc després, les santcugatenques ampliarien l’avantatge amb un altre assaig, però ràpidament les visitants han tingut una petita reacció i han escurçat distàncies posant-se (10-5). Després del l’acció inicial, el matx s’ha encallat i ha arribat al descans (15-5) favorable a les locals.

A la segona part, les noies d’Albert Casorrán han estat un vendaval sent molt superiors a les gironines. Bet Segarra ha estat la jugadora més destacada del partit i el joc per bandes i ràpid que ha desenvolupat el Sant Cugat ha facilitat aquesta plàcida victòria amb un marcador parcial a la segona part de (29-0).

Després del partit, l’entrenador, Albert Casorrán, ha reiterat la importància de guanyar els propers partits i ha reafirmat que l’objectiu és entrar al playoff d’ascens. També ha lamentat les dues lesions patides per les santcugatenques i que creu que seran greus.






Albert Casorrán

A partir dels primers quinze o vint minuts el partit ha anat al seu lloc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.