El Rugby Sant Cugat guanya per només un punt a la pista del XV Barbarians Calvià

Els santcugatencs es redimeixen de la derrota de la setmana passada i s'enduen els quatre punts de Mallorca

Una imatge del partit d'aquest dissabte/ Font: Rugby Sant Cugat

L'equip masculí del Club Rugby Sant Cugat ha guanyat al XV Barbarians Calvià (15-16) en el partit corresponent a la 10a jornada del Grup B de la Divisió d'Honor Masculina B de rugbi. El partit ha estat igualat del principi al final i el Sant Cugat s'ha acabat imposant gràcies a la conversió d'un cop de càstig al minut 76 de partit. Amb aquesta victòria els santcugatencs es distancien dels mallorquins en la classificació i es consoliden a la sisena posició.

El partit ha tingut una primera meitat amb un intercanvi de cops constant, però, això sí, amb els locals collant més i, per tant, el partit s'ha jugat més estona al camp del Sant Cugat. Joan Ros amb un assaig i Mathis Bruyere amb la corresponent transformació i dos cops de càstig, han sumat 13 punts, que no han pogut amb els 15 dels mallorquins de la primera part i els deixaven en desavantatge al descans.

A la represa els de Dani Ripol han aconseguit acabar amb la lleugera superioritat local i, com a conseqüència, el partit ha tingut molts menys punts. Aquest canvi de guió ha beneficiat els visitants que han mantingut a zero els punts en contra i han aprofitat l'oportunitat que han tingut per posar-se per davant. Al minut 76, i gairebé sense marge de reacció, Nicolás Frigo, flamant fitxatge blau-i-negre, ha transformat el cop de càstig que ha donat la victòria final al Sant Cugat (15-16).

Amb aquest resultat els santcugatencs es mantenen sisens amb 21 punts i dos partits pendents, un per sota de L'Hospitalet, i els allunya del XV Barbarians Calvià, que està cinc punts per sota.

El tècnic santcugatenc, Dani Ripol, ha qualificat el partit de "molt treballat" i difícil, tant per la resistència rival com per portar un equip amb jugadors del segon equip. "Hem estat molt intel·ligents i molt seriosos i al final hem tirat el partit endavant", ha reflexionat.

El proper partit del Rugby Sant Cugat està per determinar, ja que hi ha molts partits pendents que s'han hagut d'ajornar per positius de Covid-19 i encara queda per disputar íntegrament l'11a i última jornada d'aquesta lliga a una sola volta.

Dani Ripol

Ha estat un partit difícil, amb un equip al davant que ens ha posat moltes dificultats. Avui portàvem un equip amb moltes incorporacions del segon equip. Hem estat intel·ligents i seriosos i hem tirat el partit endavant.