El Rugby Sant Cugat perd (47-15) en el partit ajornat al camp del Rugby València

Els santcugatencs segueixen sisens tot i aquesta derrota contra l'immediat perseguidor


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

Imatge d'arxiu / Font: Cugat Mèdia

El Rugby Sant Cugat perd (47-15) el partit ajornat corresponent a la vuitena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B al camp del València. L'equip dirigit per Daniel Ripol s'ha vist superat pels valencians durant tot el partit, però tot i el mal resultat, els santcugatencs segueixen sisens, justament dos punts per sobre del Rugby València.

Els locals han començat el partit amb molta empenta i al minut 6 ja han anotat dos assajos col·locant-se per damunt (14-0). La resta de la primera meitat ha estat força entrebancada, ja que el joc s'ha aturat dues vegades. Finalment, amb un solitari cop de càstig convertit per Mathis Bruyère, el Sant Cugat ha arribat per darrere en el marcador (26-3).

A la represa els locals han realitzat quatre canvis i tot i això, han continuat aixamplant la distància. El partit s'ha arribat a posar amb una màxima diferència de 37, quan el lluminós marcava 40 a 3. El Sant Cugat ha pogut maquillar el resultat amb dos assajos i una transformació per acabar finalment amb el resultat de 47 a 15 favorable al València.

El tècnic de l'equip, Dani Ripol, ressalta que l'equip no ha estat còmode des de l'inici i després han hagut d'anar a remolc del marcador.

El següent partit dels santcugatencs serà l'altre partit que tenien ajornat contra el Tatami Rugby Club, el dissabte de la setmana vinent a les quatre de la tarda a la Guinardera.




Dani Ripol

Hem sortit molt malament al partit i després hem jugat molt pressionats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.