Quines opcions té el Rugby Sant Cugat d'accedir a la fase d'ascens a l'última jornada?

Els santcugatencs han de guanyar davant el Fènix o perdre amb bonus i accedirien a la fase d'ascen


  • Comparteix:

El Rugby Sant Cugat vol accedir a la segona fase / Font: Josep Serrano

El Rugby Sant Cugat vol accedir a la segona fase / Font: Josep Serrano

El primer equip masculí del Club Rugby Sant Cugat afronta la darrera final per accedir a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor. Els santcugatencs, quarts, reben el Fènix de Saragossa, tercer, aquest dissabte a les cinc de la tarda. Els de Dani Ripol han de finalitzar entre els sis primers classificats. Els blau-i-negres necessiten guanyar o perdre, amb bonus ofensiu o defensiu, per accedir a la següent fase.

El Rugby Sant Cugat depèn d'ell mateix per jugar la segona fase del grup B de la Divisió d'Honor B. Els santcugatencs tenen dues possibilitats per accedir a la següent ronda. La primera és guanyar i la segona perdre, però amb bonus ofensiu o defensiu. El bonus ofensiu s'atorga si l'equip fa quatre o més marques durant el partit i sumes un punt. El bonus defensiu equival a perdre el matx per menys de set punts de diferència. En tots aquests casos el Rugby Sant Cugat es classificaria.

Si l'equip cau derrotat sense bonus ofensiu i defensiu caldria mirar els resultats de l'Hospitalet, sisè, i del Gòtics, setè. L'Hospitalet visita el camp de l'Akra, novè, i el Gòtics rep el CAU València, segon classificat.

El tècnic de l'equip, Dani Ripol, ressalta que el rival és molt potent i és un dels favorits per pujar a Divisió d'Honor.





Dani Ripol

És un rival molt complicat i que està preparat per pujar a Divisió d'Honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.