L'equip femení del Rugby Sant Cugat supera a l'Hortaleza i segueix líder

Les santcugatenques continuen sense perdre i són primeres amb sis punts d'avantatge


  • Comparteix:

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat supera a l'Hortaleza (42-8) i s'aferra al lideratge de la Divisió d'Honor B. Les noies d'Albert Casorrán han estat superiors a les madrilenyes, que arribaven segones classificades, i la victòria no ha perillat en cap moment del matx.

L'enfrontament ha començat una mica imprecís, sense gaire continuïtat en el joc i amb nombroses interrupcions. A més, les locals han patit la greu lesió d'Andrea Moreno, que s'ha hagut de retirar del terreny de joc amb ajuda. El partit ha estat uns 10 minuts aturat.

Les locals han aprofitat la jugada d'Andrea Moreno per fer el primer assaig, obra d'Irene Aires, amb dedicatòria especial per la seva companya substituïda (5-0). Emma Toscano ha ampliat la diferència en el marcador amb un nou assaig (10-0). Les visitants han escorçat distàncies amb un cop de càstig (10-3), però Ana María Iglesias ha respost de la mateixa manera (13-3). Abans d'arribar al descans, Montserrat Leuga ha anotat el tercer assaig per les santcugatenques (18-3).

A la represa, les blau-i-negres han sortit com un coet i han anotat un nou assaig, gràcies a Irene Aires (23-3). Tot i que no han encertat el xut a pals, les d'Albert Casorrán han seguit dominant, sent insuperables en defensa i han fet un altre assaig, signat per Laia Riu (28-3).

El Rugby Sant Cugat ha continuat pressionant, sòlid al darrere i encertat en les accions claus. Dues jugades individuals de les locals, una de Raquel Garcia, després d'interceptar una passada, i una altra d'Alysha Stone, amb una espectacular cursa, han deixat el partit pràcticament sentenciat. A més, Ana María Iglesias ha estat encertada en els dos xuts a pals (42-3).

Tot i els esforços de les madrilenyes per lluitar el partit, que han fet un assaig i errat el posterior xut (42-8), no hi ha hagut temps per cap sorpresa i els punts s'han quedat a casa.

Amb aquesta victòria, el Club Rugby Sant Cugat continua invicte en el més alt de la taula. La setmana vinent rebrà al BUC Barcelona, tercer classificat, amb l'objectiu de seguir en la mateixa dinàmica.




Albert Casorrán

Ha sigut el partit més complet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.