L'equip masculí del Rugby Sant Cugat s'imposa per 24 a 15 al València

Els santcugatencs aconsegueixen la primera victòria de la segona fase de lliga que determinarà els ascensos a Divisió d'Honor A


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Foto: Josep Serrano

Imatge d'arxiu / Foto: Josep Serrano

El Club Rugby Sant Cugat s'ha imposat (24-15) al Rugby Club València en el partit corresponent a la dotzena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B masculina de rugbi. Els santcugatencs han aconseguit una difícil victòria davant un dels millors equips de la lliga i amb aquest resultat s'han redimit de la derrota en l'anterior enfrontament a camp valencià.

El partit ha començat amb els visitants convertint un assaig, però ràpidament el Sant Cugat s'ha posat per davant i al descans el resultat ja era favorable als locals amb un (17-8 ) al lluminós. La segona meitat ha estat igualada, però el partit ha acabat amb la victòria final pels santcugatencs.

Els nois de Dani Ripol han anat per davant gairebé en tot moment i amb els quatre punts sumats avui, avancen a València i Hospitalet col·locant-se quarts. Ripol s'ha mostrat molt satisfet davant la "treballada victòria" i apunta que "tenien al rival molt estudiat i el partit molt treballat".

A més de ser el dotzè partit de lliga, l'enfrontament ha suposat el primer de la segona fase en la qual els sis primers classificats disputaran entre ells una lliga a una volta arrossegant els resultats en enfrontaments directes de la fase anterior.




Dani Ripol

"Ens ha costat molt el fet de puntuar, i no hem acabat de marxar fins al final del partit amb un assaig"



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.