L'equip femení del Rugby Sant Cugat, campió de la lliga regular de Divisió d'Honor B

Les santcugatenques jugaran per segona vegada a la seva història el play-off per pujar a la màxima categoria estatal

Imatge de l'equip després del triomf al camp del Salvador / Foto: Rugby Sant Cugat

Rugbi

Publicat el 14/mar/21 per Joan Garcia

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat assoleix el campionat de la lliga regular de la Divisió d'Honor B després de superar (19-34) a domicili el Salvador a la darrera jornada de competició. Les santcugatenques tanquen la primera fase amb una sola derrota i afronten el segon play-off d'ascens de la seva història per accedir a la màxima categoria estatal. El Salvador tornarà a ser el rival de les santcugatenques a partit únic a la Guinardera el cap de setmana del 27 i 28 de març.

Èxit històric per al Rugby Sant Cugat femení que ha guanyat la lliga regular per primera vegada. El premi és doble perquè les santcugatenques jugaran les semifinals com a locals.

Aquesta serà la segona vegada que juguen una fase d'ascens, tot i que la passada edició no es va jugar per la Covid-19.

Les d'Albert Casorrán han sumat sis victòries i una única derrota a la fase regular. El tècnic es mostra molt content per l'èxit assolit i ja pensa en les semifinals.

L'altra semifinal enfronta el Getxo amb el BUC al camp de les basques. La final es jugarà el cap de setmana del 10 i 11 d'abril en una seu per decidir. El campió puja directe a Divisió d'Honor i el subcampió juga una promoció davant el penúltim classificat de la Divisió d'Honor.




DECLARACIONS

Albert Casorrán

Estem molt contentes per guanyar la lliga regular perquè reforça el treball de l'equip.

Your browser doesn’t support HTML5 audio