Sant Cugat celebra l'ascens del Rugby Sant Cugat femení a Lliga Iberdrola

L'Ajuntament ha rebut les jugadores i el cos tècnic per felicitar-les per la fita en un acte presidit per l'alcaldessa, Mireia Ingla


  • Comparteix:

Imatge de les jugadores del partit, juntament amb el cos tècnic i membres de la junta acompanyants de l'alcaldesa, Mireia Ingla, i regidors de l'Ajuntament / Font: Lali Puig

Imatge de les jugadores del partit, juntament amb el cos tècnic i membres de la junta acompanyants de l'alcaldesa, Mireia Ingla, i regidors de l'Ajuntament / Font: Lali Puig

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat va aconseguir ara fa un mes, l'11 d'abril, una fita històrica amb l'ascens a Lliga Iberdrola, la màxima categoria del rugbi femení. L'Ajuntament ha rebut a les jugadores blau-i-negres i el cos tècnic aquest dilluns en un acte on l'alcaldessa, Mireia Ingla, ha felicitat l'equip: 'La ciutat s'ha de sentir orgullosa de la fita'.

"Vam sortir totes a una, crec que no contemplàvem un escenari que no fos la victòria", ha explicat la capitana, Meritxell Tur. Amb un somriure i la copa sota el braç, ha recordat que quan va sonar el xiulet de l'àrbitre no es podia creure "el que havien aconseguit".

El president del club, Emilio Gutiérrez, ha aprofitat l'acte per demanar ajuda al consistori de cara a aconseguir espònsors per a la temporada següent i així seguir treballant, lluitant i fer-se "un lloc entre els vuit millors equips d'Espanya".

Ingla s'ha compromès a "donar visibilitat a l'esport femení i incentivar aquests esports minoritaris per tal que segueixin creixent".




Mireia Ingla

Que hagi pujat aquest equip a la màxima categoria estatal, la Lliga Iberdrola, encara els hi dóna més visibilitat. Tot això ajuda, ajuda a consolidar el projecte, a portar el nom de la ciutat per tot arreu, Des de l'Ajuntament tenim aquest compromís amb ajudar, a donar suport i facilitarem també la possibilitat de trobar nous espònsors, etc.

Meritxell Tur

Després de tot, d'haver entrenat quatre dies a la setmana, jugant partits, és molt esforç. Després al cap d'unes hores, quan anàvem potser una mica més perjudicades, ens vam dir a nosaltres mateixes: la que acabem de liar ... ens enfrontarem amb lo millor de lo millor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.