El Rugby femení ja prepara el seu debut històric a la Lliga Iberdrola

Les santcugatenques jugaran a la màxima categoria estatal per primera vegada


  • Comparteix:

El primer equip femení del Club Rugby Sant Cugat ja prepara el debut històric a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, el 3 d'octubre a la Guinardera davant l'Olímpico Pozuelo. Les santcugatenques s'entrenen amb alta intensitat per mantenir-se a la categoria. Prop d'una vintena de jugadores s'han incorporat a la plantilla que dirigeix per quarta temporada consecutiva el tècnic, Albert Casorrán.

Il·lusió i molta motivació davant un repte majúscul com és competir a la Lliga Iberdrola. Setmanes de treball físic i tàctic per preparar una campanya exigent amb set rivals de gran entitat. L'elit espera a un conjunt que arriba com un coet a la categoria després de l'ascens.

Moltes jugadores noves que venen a sumar el seu granet de sorra per assolir una permanència que es preveu feixuga. El tècnic, Albert Casorrán, ha lloat la feina de les seves jugadores i està convençut que l'equip es consolidarà a la categoria.

Foto: Noves incorporacions de l'equip
Prop d'una vintena de novetats al Rugby Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia


La capitana de l'equip, Victòria Gil, ha ressaltat que "és un orgull representar el rugbi santcugatenc a la màxima categoria estatal". "Ens volem consolidar a la categoria i tenim molta il·lusió" ha destacat Gil.

Vuit equips integren la Lliga Iberdrola i el cuer baixa de categoria. El penúltim classificat juga una promoció de permanència contra el segon classificat de la Divisió d'Honor B.










Victòria Gil

Tenim molta il·lusió per aquesta temporada i volem continuar amb la nostra progressió.

Albert Casorrán

L'objectiu és la permanència, però tenim ambició i volem seguir creixent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.