El Rugby Sant Cugat femení vol retrobar-se amb la victòria davant l'Universitarios de Sevilla

Les santcugatenques, penúltimes, reben el conjunt andalús, quart, aquest diumenge a les 12.30 h


  • Comparteix:

El Club Rugby Sant Cugat vol retrobar-se amb la victòria després de la derrota contra el Majadahonda / Foto: Cugat Mèdia

El Club Rugby Sant Cugat vol retrobar-se amb la victòria després de la derrota contra el Majadahonda / Foto: Cugat Mèdia

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat rep aquest diumenge a les 12. 30 h el Club de Rugby Universitario de Sevilla en el matx corresponent a la setena jornada de la Lliga Iberdrola. Les santcugatenques, penúltimes amb 7 punts, s'enfronten amb les andaluses, que ocupen la quarta plaça a la classificació amb un balanç de tres victòries, un empat i una derrota. El Rugby Sant Cugat vol tornar a recuperar les bones sensacions després de la derrota davant el Majadahonda (26-9).

"L'equip està treballant molt bé i cal destacar que estem recuperant jugadores que surten de les seves respectives lesions", explica el tècnic del combinat santcugatenc, Albert Casorrán.

Les blau-i-negres van sumar la primera victòria de la temporada davant el Sanse Scrum i han competit molt bé durant les cinc primeres jornades, on s'han vist les cares contra rivals de la part alta de la taula classificatòria.





Albert Casorrán

Estem treballant molt bé i cal destacar que, poc a poc, anem recuperant jugadores importants que surten de les seves respectives lesions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.