L'àrbitre dona per perdut el partit del Rugby Sant Cugat per falta d'assistència mèdica

El retard de l'ambulància, que ha d'estar present al partit, ha ocasionat la pèrdua del matx de les santcugatenques


  • Comparteix:

L'ambulància habitual ha arribat un cop l'acta del partit ja s'havia tancat / Foto: Cugat Mèdia

L'ambulància habitual ha arribat un cop l'acta del partit ja s'havia tancat / Foto: Cugat Mèdia

L'àrbitre dona per perdut el partit del Rugby Sant Cugat femení davant l'Eibar per (0-21) pel retard de l'ambulància que ha d'estar present des de l'inici del matx. El vehicle assistencial s'ha presentat 40 minuts tard respecte l'hora del matx inicial, previst per a les 12 h, i aquest fet està tipicat en el reglament amb la pèrdua del matx. El president del club santcugatenc, Emilio Gutiérrez, ha anunciat, a Cugat Mèdia, que faran un recurs a la federació espanyola perquè es jugui el matx corresponent a la jornada 8 de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. La delegada del Club Rugby Sant Cugat, Carme Baró, ha explicat que han fet tots els tràmits per tal d'assegurar la presència de l'ambulància a les instal·lacions esportives.

Carme Baró ha explicat que "l'àrbitre ha donat el marge reglamentari perquè arribessin els serveis mèdics", però que finalment n'ha acabat decretant la suspensió. D'altra banda, Baró ha recalcat que estudiaran el reglament per tal de poder efectuar les al·legacions corresponents durant els pròxims dies.

Per la seva part, l'entrenadora de l'Eibar, María Cristina Guntín, ha destacat que "la intenció era esperar l'arribada de l'assistència mèdica per tal de poder jugar", però que per motius derivats del seu trasllat no podien esperar gaires minuts més.

El tècnic del Club Rugby Sant Cugat, Albert Casorrán, s'ha mostrat molt afectat per la suspensió, ja que "les noies veien opcions reals de competir de tu a tu davant un dels rivals més destacats de la competició".

Un cop coneguda la resolució per part de l'àrbitre, que forma part del comitè andalús, queda esperar a conèixer les al·legacions per part del club santcugatenc. Segons ha pogut saber Cugat Mèdia, el Club Rugby Sant Cugat presentarà aquests arguments en els pròxims dies per tal d'aconseguir que el partit es pugui tornar a disputar. En cas que es determinés així, el combinat santcugatenc s'hauria de fer càrrec de les despeses del viatge de l'Eibar a la nostra ciutat.







Carme Baró

L'ambulància no ha arribat a temps i l'àrbitre s'ha vist obligat a suspendre el partit.

Albert Casorrán

És una situació dura i cruel. Veníem amb opcions reals de competir contra un dels rivals més destacats de la competició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.