El comité de competició dona per perdut el partit del Rugby Sant Cugat davant l'Eibar

L'ens federatiu també obliga a pagar les despeses del viatge del conjunt basc a Sant Cugat


Temes relacionats

L'àrbitre dona per perdut el partit del Rugby Sant Cugat per falta d'assistència mèdica (27/nov/21)


  • Comparteix:

Imatge del partit ajornat entre Eibar i Rugby Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Imatge del partit ajornat entre Eibar i Rugby Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

El comitè de competició de la Federació Espanyola de Rugbi ha dictaminat la pèrdua del partit del Rugby Sant Cugat (0-21) davant l'Eibar i el pagament de les despeses del viatge del conjunt basc. El president del club santcugatenc, Emilio Gutiérrez, ha avançat que recorreran aquesta decisió i que mantindran una reunió amb l'Eibar per tornar a jugar el matx, si així ho accepta el club basc. L'àrbitre va suspendre el partit de la jornada 8 perquè el vehicle assistencial es va presentar 40 minuts tard respecte a l'hora d'inici i aquest fet està tipificat en el reglament amb la pèrdua de l'enfrontament.

Sorpresa, aquest és l'adjectiu que ha utilitzat Emilio Gutiérrez per definir la resolució de l'ens federatiu. Gutiérrez ha recordat un precedent de la temporada passada en el matx entre l'Hospitalet i el Calvià, de la Divisió d'Honor masculina B, on es va repetir el partit amb el mateix cas.

Gutiérrez no entén el canvi de criteri i ha anunciat una reunió amb l'Eibar per aquesta tarda. El club santcugatenc vol presentar el recurs després de parlar amb el conjunt basc per si tenen intenció de jugar el matx en una nova data.

La resolució demana que el conjunt basc quantifica les despeses del viatge de l'Eibar a la Guinardera el 27 de novembre perquè l'assumeixi el Rugby Sant Cugat.


Emilio Gutiérrez

No entenem perquè hem d'assumir les despeses dle viatge de l'Eibar a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.