El Rugby Sant Cugat fa un pas de gegant cap a la permanència

Les santcugatenques han superat (28-22) el CRAT, rival directe per la permanència

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat ha superat (28-22) el CRAT a la novena jornada de la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal. Les santcugatenques han dominat el partit amb un joc molt ràpid en atac que ha fet molt de mal a la defensa gallega. Les jugadores, entrenades per Albert Casorrán, surten de la zona de promoció de descens, lloc que passa a ocupar el CRAT. El Rugby Sant Cugat tornarà a la competició a principis de febrer quan visitarà el camp del Sanse.

Abraçades d'alegria i satisfacció de les jugadores del Rugby Sant Cugat. Un triomf per sortir de la zona perillosa de la taula i assolir la tercera victòria a la nova categoria. Les santcugatenques han sortit com un coet i amb únicament mig minut de joc ja han aconseguit una marca i una transformació. Un 7 a 0 d'inici esperançador.

Tot semblava que seria fàcil, però les jugadores del CRAT han respost i han fet la primera marca posant el 7 a 5. El SantCu ha seguit insistint amb atacs ràpids, però topant-se amb una hostil defensa gallega. A falta de 10 minuts per al primer temps, nova marca i transformació santcugatenca (14-5). Abans d'arribar a la mitja part, el CRAT ha reduït el marcador amb el 14 a 12 que deixava uns 40 minuts del segon temps d'autèntic infart.

A la represa, les gallegues han fet una marca i s'han posat per primera vegada per davant en el marcador (14-17). La reacció local ha estat fulgurant amb dues marques i dues transformacions deixant un ampli (28-17). Finalment, les visitants han maquillat el marcador amb el definitiu (28-22).