El Club Rugby Sant Cugat disputa a casa aquest cap de setmana la Copa de la Reina

Miguel Pelayo: "Volem seguir passejant el nom de Sant Cugat per arreu del món"


Temes relacionats

La Guinardera acull la segona fase de la Copa de la Reina amb un Sant Cugat pletòric ( 5/mai/22)


  • Comparteix:

Les capitanes dels equips que participen a la Copa de la Reina / Foto: Ajuntament

Les capitanes dels equips que participen a la Copa de la Reina / Foto: Ajuntament

L'equip femení del Club Rugby Sant Cugat jugarà la Copa de la Reina de rugbi a 7 per segona vegada a la història i, a més a més, ho tornarà a fer davant de la seva afició. La Guinardera acollirà, aquest cap de setmana i per segon any consecutiu, la segona fase d'una competició que aplega els 12 millors conjunts de rugbi estatal i que es divideix en tres sèries. El conjunt santcugatenc ha presentat la competició, aquest dijous, en un acte presidit pel regidor d'Esports, Francesc Carol, que ha destacat la importància de seguir 'donant suport' a l'esport santcugatenc, que 'posa Sant Cugat en el mapa'.

Per la seva banda, el president del Club Rugby Sant Cugat, Miguel Pelayo, ha posat el focus en el paper social i esportiu de l'entitat, que és l'única a tot Catalunya que compta amb un equip a la Lliga Iberdrola. Pelayo també ha aprofitat per fer una crida a la ciutadania, que "podrà gaudir dels millors equips estatals durant tot el cap de setmana".

En aquest sentit, el tècnic del conjunt santcugatenc, Albert Casorrán, ha recordat que l'objectiu era "assolir la permanència a la Divisió d'Honor" i que, per tant, participar en competicions com la Copa de la Reina "és un premi".

Foto de família abans de la Copa de la Reina

Foto de família abans de la Copa de la Reina / Foto: Ajuntament de Sant Cugat



La sessió fotogràfica de tots els equips participants s'ha fet aquest divendres al vespre davant del Monestir i ha comptat amb la presència de totes les capitanes dels conjunts i de l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla.

CONSULTA AQUÍ MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA COPA DE LA REINA





Francesc Carol

Hem de continuar cuidant les entitats amateurs, però també hem d'apostar per l'esport d'elit, que posa Sant Cugat en el mapa.

Miguel Pelayo

Volem que tots els trofeus grans serveixin per publicitar Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.